Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

Kényelmes otthon várja új lakóit MÉLYEN ÁRON ALUL!

Siófok-Kilitiben található a ház, központi részen, nyugodt, csendes kertvárosi környezetben. Vállalkozásra is alkalmas ház, a tetőtere beépíthető. NAGYON KEDVEZŐ ÁRON JUTHAT HOZZÁ!

Kiliti ötvözi a város és a falusi élethangulatot. Minden, amit egy város szolgáltatni tud, az megtalálható, viszont az ember mégis úgy érzi, hogy egy cseppnyi falusi nyugalomban is van része. Vagyis minden szolgáltatás könnyen elérhető, de mégis egy csendes, nyugodt helyen lakhat az ember. Azon családoknak ajánlom elsősorban, akiknek ez a "vegyes életérzés" megfelel.
A ház eredeti része nagyon kicsi volt, melyet a bővítéssel együtt 2000-ben átépítettek.
A ház elosztása egyben érdekes, de nagyon ésszerű: a konyha-étkező-spájz rész abszolút nem zavarja a hálószobák életét, így ha valaki napközben el szeretne vonulni egy kicsit pihenni, vagy dolgozni, nem szembesül a konyhában keletkező zajokkal és szagokkal. A két részt a nappali különíti el egymástól, a nappaliból az egyik fürdőszobába (WC, kád, mosdó, mosógép) is bejuthatunk.
A 2 hálószobát egy közlekedő köti össze, ahol egy pihenősarok is helyet kapott, valamint egy zuhanyozó is mosdóval.
A ház gáz-cirkó fűtéssel rendelkezik, radiátoros rendszerrel + 2 db nagyon szép és hasznos cserépkályha. Az egyik a konyha-étkező-nappali részt fűti, ez a cserépkályha sütőrésszel is rendelkezik, nagyon sok finomság sülhetett itt már. A másik cserépkályha pedig a 2 hálószobát és a folyosó részt fűti, úgy van kialakítva, hogy mindhárom helyiségben van belőle egy kis rész. Mondanom sem kell, hogy ez milyen takarékos fűtési módot takar. Arról már nem is beszélve, hogy ég és föld a különbség a radiátorokhoz képest. Aki ezt megtapasztalta már, az tudja miről beszélek.
Teljes közmű áll rendelkezésre.
Az épület folytatásaként 2 db külön bejáratú garázs is el lett helyezve. Méretük lehetővé teszi a barkácsolást is úgy, hogy a gépkocsik is kényelmesen elférnek.
A garázsok után gazdasági épületek sorakoznak a baromfióllal egyetemben. Az udvarban még helyet kapott egy pince pici présházzal, jelenleg már csak a zöldségféléket tárolják itt.
A terület hátsó fertályában kapott helyet a veteményes kert, amely sok finomságot biztosít a konyha számára.
Takaros, gondosan karbantartott ház, nagyon kényelmes életet biztosít.
Még egy infó: a tetőtere is beépíthető, betonfödém és kifogástalan gerendázattal rendelkezik, külön külső feljárattal lehet megközelíteni.
A ház szinte azonnal birtokba vehető.
ÁR-ÉRTÉK ARÁNYA RENDKÍVÜL KEDVEZŐ!!!

A KÍNÁLAT CSAK IRODÁNKBAN ÉRHETŐ EL!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 16.9 MFt

A környék leírása

Siófok-Kiliti csendes, nyugodt környékén helyezkedik el ez a nagyon jó állapotban lévő ház, közel a központhoz. JÓVAL A VALÓS ÉRTÉKE ALATT JUTHAT MOST HOZZÁ!!!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E37871
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:3
Épület:140 m2
Telek:1000 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, alacsony rezsi, dupla garázs, kocsibeálló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések