Eladó családi ház - Kőröshegy – TÖRÖLT

ÁRESÉS! Minőségi, panorámás ház ÁRON ALUL!

Balaton 3 km. A ház jóval az utcafront mögött helyezkedik el, a kertek vonalában. Azon családoknak ajánlom, akik szeretnek elkülönülten élni. Még a szomszédoktól is. Itt megteheti!

Több generációs a család? Nagyok a gyerekei? Vagy külön neműek? Ennél az ingatlannál ez sem jelenthet problémát, hisz 3 KÜLÖNÁLLÓ LAKRÉSZ lett kialakítva, CSENDES, ELDUGOTT PANORÁMÁS TERÜLETEN. HA VALAMI ILYESFÉLÉT KERES, SZÁMOLJON EZZEL AZ INGATLANNAL, GARANTÁLTAN NAGYON JÓL FOG JÁRNI VELE!
Ami még nagyon vonzóvá teszi az ingatlant az az, hogy egy saját tulajdonú kis úton keresztül lehet megközelíteni, így nincs "premier plánban", hanem szerényen megbújik az utcasor mögötti panorámás részen, így rendkívül intim életvitelt biztosít lakói számára. Ennyit jelent az a 60-70 méter, amivel beljebb van a ház a többitől!
Térjünk rá a ház elosztására is: egy igen hangulatos fedett teraszról jutunk be az épületbe, a terasz félig a földben van, hisz a terület adottsága ilyen. Belépve a lakásba egy zárt lépcsőházba jutunk, melyből a földszinti lakrészbe, és az emeleten lévő 2 különálló, komplett lakrészbe visz az utunk.
A földszinti lakrész elosztása: nappali étkezővel, hatalmas cserépkályhával, (vízteres, rá van kötve a radiátorokra, így az egész házat lehet fűteni vele, + gáz-cirkó fűtési rendszert is lehet használni. Ahogy "úri" gusztusa kívánja!). Az idei év fűtési költsége 105 e Ft!!!
A nappaliból nyílik a borozgató helyiség, (kandallóval!!), melyből viszont a borospince nyílik.
Nagyon praktikus: ezt az utat az ember már a Maligán foktól függően akár mászva is megteszi, oda-vissza, ha a szükség úgy hozza....

Szintén a nappaliból nyílik a konyha, és a hálószoba. A fürdőszobát a hálószobából és a konyhából is meglehet közelíteni. A nappali DNY-i tájolású, ezáltal világos és napsütötte.
Emelet: 2 db apartman lett kialakítva, mindegyik apartman nappaliból, fürdőből, és hálószobából áll, közös, 9 nm-es panorámás erkéllyel.
Képzeljék el: a szülők az alsó lakrészt, míg a gyerekek a két felső lakrészt bitorolják, maximum néha kajáért bekéretőznek az "ősökhöz". Vagyis egy 4 tagú családnak külön kuckót biztosít a ház. Azért ez nem semmi!
Ami még plusz meghitt hangulatot áraszt: az összes mennyezet fagerendás álmennyezettel lett kialakítva, becsempészve egy kis alpesi stílust.
Közművekkel is el van látva az ingatlan, bőségesen: víz, csatorna, villany, gáz, internet, telefon, és ha kell kábel tv. Riasztó beszerelve.
Fűtés: két körös, külön használható a gáz cirkó és a cserépkályha is, mindkettő a radiátorokra van rákötve.
Területe panorámás, nagy része elkerített, a ház közvetlen közelében egy hatalmas diófa áll, mely alá a ház lakói "fészket" raknak tavasztól-őszig. No persze csak ülőgarnitúrával, hintaággyal..
Nem tudok mit mondani: tényleg nagyon egyedi, klassz hangulatú a ház, bárki veszi meg, nagyon jól fog járni vele!
Hívjon, higgye el nagyon érdemes, lehet, hogy hálából egyszer még az én képem lóg majd a falán. Brrrr...

MOST AZ ÁRA IS CSÖKKENT HASZNÁLJA KI!!!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 22.5 MFt

A környék leírása

Kőröshegy csendes, nyugodt panorámás részén helyezkedik el ez a rendkívül hangulatos ház, a Balatontól 3-4 km távolságra! Nagyon jó áron juthat hozzá!!!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E37870
Hely:Kőröshegy
Típus:családi ház
Szobák:4+2 fél
Épület:157 m2
Telek:2266 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, panorámás, erkélyes, kandalló, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések