Eladó családi ház - Szántód – TÖRÖLT

Gyönyörű Villa saját stranddal PIACI ÁR ALATT!!!

KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ, NAGYON SZÉP VILLÁT AJÁNLOK ÖNÖKNEK! Elképesztő klassz helyen van! Nyugodt vízparti zsákutca, 3 stranddal, 1 saját, kerítéssel leválasztva! RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉG!!!

TIPP - TOPP ÁLLAPOTBAN VAN AZ INGATLAN, A BALATONTÓL 2 percre! Csaldádiház besorolású, de nyaralónak használják, igaz, csak nagyon ritkán, ami meg is látszik a Villán: szinte vadi új állapotban van!
5 cm-es hőszigetelő rendszerrel van ellátva az épület! A villanyvezeték földkábelen keresztül jön be az épületbe, a nyílászárók borovi fenyőből készültek, egyedi megrendelés alapján, hang, és hőszigeteltek, az ablakokra műanyag redőnyök lettek felszerelve.

Nagyobb létszámú családnak is szuperkényelmet nyújt, mely a belső tér kialakításánál elsődleges szempont volt.

Helyiségelosztása a következő:

Földszint: hosszan elnyúló nagyméretű nappali konyharésszel, spájzzal, a nappali mindkét vége félkör alakú, a konyhához eső részen az étkező.míg a másik végében poharazgató kapott helyet. A Nappali mértani közepéből a 35 nm-es félig fedett kertkapcsolatos teraszra juthatunk. További helyiségek: 1-1 hálószoba, köztük háztartási helyiség, WC, fürdőszoba. Vagyis abszolút nem zavarják egymást, hisz a lehető legtávolabbra esnek egymástól a hálószobák.
Szintén a földszinti részhez tartozik a garázs, mely nagy méretű, tároló, és műhely funkciót is ellát. Innen juthatunk a padlástérre is.
A nappaliból lépcső vezet fel az emeleti részbe, ahol azonnal egy igen kellemes hangulatú társalgóba érünk, melynek szerves része a félkör alakú bárhelyiség bárpulttal. Az emeleten 3 szoba lett kialakítva, melyből az egyik szoba 2 helyiséges, a háló részhez egy nagyon szép előtér is tartozik.
Kertje gondozott, a pázsit locsolását automata öntözőrendszer segíti, a kert DK-i sarkában sziklakert lett kiépítve kerti tóval, és szökőkúttal.
Az utca végében 2 strand található: az egyik szabadstrand játszótérrel, (itt állítólag Yacht kikötő fog épülni), a másik: kerítéssel elzárt saját résztulajdonban lévő, nagyméretű, soha nem zsúfolt, és pazar panorámája van a Balatonra, Tihanyra és a Badacsonyra. E strand végében találhatjuk a község szbadstrandját, ahol kisvendéglő, és egyéb kiszolgáló egységek is vannak. Ha ez még mindig nem lenne elég: nagyon közel van egy vízparti zsákutcában megbújó szabdstand hangulatos vendéglővel, és pár km távolságra esik Balatonföldvár megújult K-i nagystrandja is.
Teljes közműrendszer adott: víz, villany, csatorna, gáz.
"Kivonulós" riasztórendszerrel van ellátva a Villa.
Közelében számtalan bevásárlási lehetőség található, + 1,5 km távolságon belül a szántódi kompra is felszállhat, így hamar Tihanyba juthat, az Északi-Part egyik gyöngyszemére.

Ha megteheti, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Ilyen minőségű ház, ekkora mérettel, ilyen közel a Balatonhoz, saját tulajdonú strandrésszel, no és ilyen kedvező árral nagyon ritkán adódik!!!
Az ingatlan tehermentes!

Iroda: Siófok, Álmos u.8.
Hétvégén is nyitva tartunk!

Irányár: 63.0 MFt

A környék leírása

Szántód egyik csendes, nyugodt, barátságos vízparti, szabadstranddal rendelkező zsákutcában található az ingatlan, közvetlen közelében 3 strand is található, melyből egy SAJÁT RÉSZTULAJDONÚ, KERÍTÉSSEL LEZÁRT STRAND, + SZABADSTRAND!!! Balaton 2 percre!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E37798
Hely:Szántód
Típus:családi ház
Szobák:7
Épület:224 m2
Telek:700 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, jó közlekedés, panorámás, vízközeli, garázs, kocsibeálló, parkosított kert, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések