Eladó tanya - Siófok – TÖRÖLT

Gyümölcsfák rejtekében, balatoni panorámával.

Siófok-Törekin kínáljuk eladásra ezt az ingatlant. 2 utca határolja, több mint 200 fa található rajta!!! Ebből 160 termő gyümölcsfa....

A gyümölcsfák fölött a Balaton látványa tárul elénk.
Igazi édenkert, minden földi jóval megáldva. Rengeteg gyümölcs terem, eladásra is, hisz képtelenség ennyi gyümölcsöt elfogyasztani. Bőségesen marad "konty alá" valónak is, nagyon finom pálinka formájában. Olyan hazánkban honos gyümölcsöt nem is tudnék mondani, ami nem terem itt meg tömegesen. Akkor még nem beszéltem a veteményről sem, pedig van lehetőség bőven erre a tevékenységre is. Valamikor présház volt az épület, melyet jelenleg állandóan lakják. Az épületet hőszigetelő rendszerrel "csomagolták" be, így a fűtési rezsije minimális. Ennél olcsóbban nem hinném, hogy ki lehet fűteni egy telet. Mindehhez egy cserépkályha áll rendelkezésre, ami köztudott, hogy nagyon gazdaságos amúgy is, és nem akármilyen meleget áraszt magából.
A ház helyiségei: előtér, előszoba, konyha étkező, nappali egyben, mely valamikor a "présház" volt, innen juthatunk a boltíves borospincébe is, fürdőszoba, spájz, és 1 hálószoba. Az épületet fák veszik körül, így rejtve marad a kíváncsiskodó szemek elől. Előtte, a diófa árnyékában egy füves terasz lett kialakítva, mely a nyári étkezések kedvelt színtere. Max valamelyik szemtelen madár lesheti meg az itt élők éltét.
Víz, villany, emésztő van.
2 helyrajzi számból álló területtel rendelkezik, összevonható.
A terület felső része kerítéssel határolt, tároló helyiségekkel.
Azoknak ajánlom, akik szeretik a természetet, a csendet és nyugalmat. Itt szinte észrevétlenül élheti életét, hisz az utcákról azt sem látszik, hogy itt egy épület is meglapul.
Természetesen hétvégi házikónak is megfelel, sőt nehezen lehet elképzelni ennél ideálisabb környezetet.
Autó behajtás: 2 utcáról is történhet, a felső utcai bejárat védettebb, hisz körbe van kerítve, és nem akármilyen kutyusok védik.
Késő őszig a jelenlegi tulajok visszabérlik az ingatlant, persze csak akkor, ha ezt Ön is jónak találja. Egyébként 1 hónapon belül át tudják adni az ingatlant. Ami még vonzó lehet: az ár tartalmazza az összes berendezést, és felszerelést.
Gyönyörű természeti közegben van, ha valami ilyesmire vágyik, hívjon, nem fog csalódni benne.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 16.0 MFt

A környék leírása

Siófok Törekin, csendes, nyugodt, panorámás környezetben található az ingatlan, melyet 2 utca határol. A ház "láthatatlan", hisz a fák rejtekébe építették!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E37782
Hely:Siófok
Típus:tanya
Szobák:0+2 fél
Épület:72 m2
Telek:4500 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
azonnal költözhető, alacsony rezsi, panorámás, kocsibeálló, kandalló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések