Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

Lovasbirtok a Balaton vonzásában. Balaton 4 km.

Csendre, nyugalomra vágyik? Itt megteheti, hisz varázslatos a táj. Ide nem hallatszik semmiféle zaj, csak a természet hangja. Halastó lehetőséggel, melyet 2 forrás táplál.

Ez a rész a nyugalomról és a természetről szól. No meg a lovakról, ha Ön is úgy akarja. A környéken sok hasonló lovasbirtok található, ez a környék a nyugalom szigete. Itt zavartalanul élheti életét családjával együtt. De nincs elzárva semmitől, hisz a Balaton mindössze 3-4 km, míg Siófok 5-6 km távolságra van csupán. És mégis micsoda különbséget jelent!
Maga a ház is ehhez a természeti környezethez simul. "Becsapós" ház, hisz külsőleg azt hihetné az ember, hogy gerendaház, de nem az, hanem téglából épült, csak faborítást kapott, a lovasbirtok feeling miatt. A tégla és a fa közt pedig 10 cm-es hőszigetelés található!! Amolyan Western hangulatot is áraszt a ház, de ez is volt a tulajdonos célja, ami sikerült is. Egyedi, klassz ház, sok lehetőséggel. 8 boxos istálló áll rendelkezésre, patamosóval együtt. A környéken rendkívül népszerű a lovasturizmus, és a hasonló lovasbirtok. Nem véletlen, hisz hosszú lovastúrát tehet meg úgy, hogy közben szerencsés esetben egyetlen emberrel sem kell hogy találkozzon, lévén, hogy a környéket természetvédelmi terület öleli körbe. Megkapó, varázslatos táj, erdőkkel, mezőkkel, halastavakkal tarkítva, sok sok panorámával.
Valamikor halastó is elterült a birtok épülete előtt, de jelenleg nincs víz benne, feltöltése folyamatban van. 2 forrás táplálja a tó vízét, + saját fúrt kút is rendelkezésre áll.
A ház 2 szintes, akarom mondani 2,5, hisz galéria is van.
A földszinten hatalmas műhely található további tároló helyiséggel, az épület mellet pedig fedett gépkocsibeálló lett kialakítva. Más funkciót is kitalálhat ennek a résznek, lakrész kialakítása is lehetséges. A emeleti részen nappali konyhával, galériás hálószoba, fürdőszoba, és + még 1 szoba fürdőszobával lett kialakítva, a lakrész előtt hangulatos fedett teraszrendszer húzódik, a stílusnak megfelelően.
VIGYÁZAT! Az ingatlanba ELSŐ LÁTÁSRA BELE LEHET SZERETNI!!!!
Közművek: víz, villany. Gáz az utcában, ráköthető. Csatorna jelenleg nincs, de idén az is elkészül. Fűtése: kandallóval történik, előtte vízteres cserépkályha volt. Én visszaállítanám, a csövezése és a radiátorok megvannak.

További lehetőség: a terület felső végén szintén a család tulajdonában van egy 2005-ben épült luxus mediterrán ház, (hatalmas teraszkapcsolatos, panorámás nappalival, 2 hálószobával), mely 284 nm-es, 3558 nm-es területtel. Innen már pompás panoráma van a Balatonra, Tihanyra, és a Badacsonyra is. A ház irányára 69,5 millió Ft, a 2 ingatlan együtt is megvásárolható.
Együttes irányáruk: 126,5 millió Ft.
Ha megteheti, akkor nem szabad kihagyni!!! További információkért hívjon bizalommal!

További megjegyzés: a környék hemzseg a vadtól, a község mentén természetvédelmi terület húzódik, erdőkkel, mezőkkel, rengeteg halastóval és panorámával....

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 57.0 MFt

A környék leírása

Siófok és a Balaton vonzáskörzetében található ez a romantikus helyen lévő lovasbirtok, gyönyörű természeti környezetben.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E37736
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:4
Épület:160 m2
Telek:10239 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, alacsony rezsi, erkélyes, kocsibeálló, kandalló, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések