Eladó családi ház - Siófok-Balatonszéplak – TÖRÖLT

Otthon és panzió egyben, fantasztikus helyen!

Az Ezüstpart központjában kínáljuk eladásra a panzióként és kényelmes lakásként egyaránt működő ingatlant, a Balatontól 150 méterre!

Az épület 2005-ben teljesen átépítették, és újították fel a mai kor követelményeinek megfelelően. A felújítás során műanyag nyílászárókat, közművezetékeket, hideg-meleg burkolatokat cseréltek, új fürdőszobákat és konyhákat alakítottak ki. Az átalakítást követően a földszinten egy minden kényelmet biztosító, esztétikus és praktikus 3 szobás lakást alakítottak ki. A felső két szinten 7 vendégszoba került elhelyezésre a kiszolgáló helyiségekkel együtt, független külső bejárattal. Az épület földszintjén a következő helyiségek nyertek elhelyezést: belépve egy szélfogó fogad, melyből a rendkívül igényes konyhába-étkezőbe érünk. Az étkezőhöz kapcsolódik a nappali, melyből a fürdőszoba, mosókonyha, külön WC és az utcafrontra nyíló üzlethelyiség, mely önmagában is biztos jövedelemforrást jelent, hisz igen frekventált, nagy gyalogos forgalommal bíró utcára nyílik, természetesen csak a nyári hónapokról beszélek.
Az étkezőtől nyugati irányba található a hálószoba, melynek érdekessége a beépített szekrénynek álcázott gardrób. A hálószoba mögött egy praktikusan kialakított dolgozósarok került kialakításra. Az étkező középpontjában duruzsoló kandalló temperálja a földszinti helyiségeket. Az emeleten lévő lakórész, külön bejáratú lépcsőházon keresztül közelíthető meg. A négy szoba, két fürdőszoba, konyha étkező valamint a kamra alkotja. A lépcsőn tovább haladva felérünk a tetőtérbe ahol további 3 szoba, étkező, 2 fürdőszoba és egy szervíz szoba található.Az épület környezete rendezett, a kialakított gépkocsi parkolókkal együtt.

Az épület mellett lévő kitűnően bevezetett családias hangulatú étterem található kerthelyiséggel együtt, mely szintén eladó, 75 milliós irányáron, a két ingatlan közvetlenül egymás mellett található, csak egy kis kerti kapu választja el egymástól. Mindkét ingatlan a család birtokában van. Együttes vásárlás esetén jelentős engedményt érhet el.
Az ingatlanegyüttes tényleg fantasztikus, vállalkozásra tökéletes helyen található, biztos befektetésnek számít, jóval a valódi érték alatt vehető meg, egészségügyi okok miatt.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 65.0 MFt

A környék leírása

Balatonszéplak a délipart egyik legismertebb és legkedveltebb üdülő területe. Kiváló infrastruktúrával, jó közlekedéssel és a pihenni, szórakozni vágyók sokaságával. A vízpart 150 m. Siófok központja kb. 2,5 km.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E37166
Hely:Siófok-Balatonszéplak
Típus:családi ház
Szobák:10
Épület:241 m2
Telek:611 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
lakás beszámítással, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, vízközeli, kocsibeálló, amerikai konyha, kandalló, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések