Eladó kereskedelmi - Siófok – TÖRÖLT

Siófoki Vendégház 6 apartmannal, üzlettel!

Otthonnak de befektetési lehetőségnek is remek ez a ház. Sokrétűen hasznosítható az ingatlan! Kétszintes üzlethelyiség, apartman és még egy vendéglátó egység is található benne!

Siófok központjához közel forgalmas helyen található. A ház sokoldalú, pedig nem is cikk-cakkos. De viccem kívül tényleg sokoldalú hasznosítás lehetséges. Egyszerre lehet a család otthona, miközben biztosítja a kényelmes megélhetést is.
Az épület két oldala nagy kontrasztot mutat. Az egyik oldalon forgalmas csomópont,itt az üzlet és a vendéglátó rész található, amikhez természetesen parkoló is ki lett alakítva az ingatlan saját területén ahol 8-10 autó is elfér. A másik oldal teljesen el van szeparálva és kimondottan csendes. Ezen az oldalon található egy hangulatos udvar és az apartmanok bejárata. A vendégek nagyon szeretik az itteni csendet.
De térjünk vissza az utcafrontra. Az épület teljes hosszában kirakat található ami a 300 m2-es üzlethez tartozik. Az üzlet külön mérőórákkal rendelkezik.Teljesen el van választva az épület többi részétől. Két szintes, a földszinten kb 200 m2 eladó tér található, valamint férfi, női és személyzeti WC található. Az emeleten kb 100 m2 eladótér és egy iroda helyiség lett kialakítva.
Szintén az utcafrontra nyílik a vendéglátó egység ami régebben borozóként üzemelt. Jelenleg csak raktárként használják, de minimális ráfordítással ismét meg lehetne nyitni. A pult és a szociális helyiségek megvannak, csak némi csinosításra szorulnak.
Az udvar felől nézve az épület teljes más arcát mutatja. A fedett teraszról lehet megközelíteni az apartmanok bejáratát. Melyek közül kettő található a földszinten, közvetlenül a teraszról nyílnak, de innen jutunk a lépcsőházba is, ami az emeleti négy apartmanhoz vezet. Az apartmanokat nem rég alakították ki, így azok kifogástalan állapotban vannak. De ez általánosságban elmondható az egész épületről. A tetőt például néhány éve cserélték le.
Ami még fontos, hogy az apartmanokhoz zárt parkolót alakítottak ki a telek végében, ahol akár 8 autó is elfér. A háziak autójának viszont nem kell csillaggarázsban állni, mivel két garázs várja őket.
Komolyan leírni is nehéz, hogy mennyi minden van itt. Nem is beszélve arról, hogy mi mindent ki lehetne itt alakítani . De tényleg, ezt látni kell!
Hívjon, érdemes, van fantázia az ingatlanban!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 98.0 MFt

A környék leírása

Siófok belvárosához közel, forgalmas helyen. ABC 60 méter, Balaton 350 méter.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E36932
Hely:Siófok
Típus:kereskedelmi
Szobák:12
Épület:800 m2
Telek:1413 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, jó elrendezésű, jó közlekedés, dupla garázs, kocsibeálló, légkondícionált, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések