Eladó tégla lakás - Siófok – TÖRÖLT

Eladó vadi új lakás Siófok-Szabadifürdőn!

Vadi új lakóparkban kínálom eladásra ezt a gyönyörű földszinti, kertkapcsolatos lakást, részben fedett terasszal, saját kis kerttel! A Balaton 300 m!

Siófok és környékiek figyelem: állandó lakásnak is nagyszerű megoldás!
Igen mutatósra sikerült ez a 22 lakásból álló lakópark!
Nagyszerű a lakások tájolása, hisz nagy részük egész nap napfényben fürdik, mint ez a lakás is, ami dél-nyugati tájolású. Mindegyik lakáshoz terasz, vagy erkély tartozik, a parkjában fűtött medencék várják a lakókat: a felnőtt medence 13x6 m-es, az egyik vége 1,50 m, a másik 1,70 m mély, a gyerekmedence 5x3 m-es, 50 és 70 cm-es mélységgel. Kerti pihenő, játszótér, és grillező is rendelkezésre áll, a gépkocsik számára számozott hely lett kialakítva, míg a vendégek részére a kerítés előtt van hely a parkírozásra. Kamerarendszer ügyel a biztonságra.

A konyha kivételével teljesen kulcsrakész a lakás. A lakásba nívós klímaberendezés lett beépítve, mely hűt-fűt. Saját fűtésrendszerrel (gáz cirkó), riasztóval, videó kaputelefonnal rendelkezik, saját közműórákkal. A nyílászárók kiváló minőségűek, mindegyiken szúnyogháló és redőny lett beépítve, az erkélyajtón elektromos mozgatással. A lakásba lépve egy kis előtérbe érkezünk, innen nyílik a külön WC, a nappali és a hozzá szervesen kapcsolódó, de mégis elkülönített konyha. A nappaliból a nagyméretű teraszra (ami részben fedett) és a saját kis kertünkbe tudunk kimenni, ahonnan remek kilátás nyílik a kerti medencékre és a játszótérre. A nappaliból induló közlekedő vezet a két hálószoba (melyek közül az egyik szintén erkélyajtóval kapcsolódik a teraszhoz) és a kádas fürdő felé. A fürdőszoba előtti közlekedőn lett kialakítva hely egy hatalmas beépített szekrénynek.

A képek a berendezett mintalakásról készültek. A meghirdetett lakás nincs berendezve.

A környékről: csendes, újonnan kialakított környék, szép Villákkal tarkítva. Előny, hogy közel van a Siófok-Sóstó M7-es leágazás, így nagyon könnyű és gyors megközelítési lehetősséggel bír a budapestiek és környékén lakók számára is. Ha Balatont szeretnénk megközelíteni, az Aranypart végére lehet lejutni, ahol nagyon szép szabadstrand várja a fürdőzőket, napozókat, és a sétálni vágyókat. Apropó séta: a lakópark előtt az Önkormányzat egy ligeten keresztül vezető sétányt épített ki. Akik szeretnek sétálni, bicajozni, azoknak sok örömük lehet benne.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 17.5 MFt

A környék leírása

Siófok Aranypartjának végén található a lakópark, csendes, nyugodt panorámás helyen, a Balatontól 300 m körüli távolságra, melyhez saját sétány vezet le.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E36716
Hely:Siófok
Típus:tégla lakás
Emelet:2.
Szobák:3
Épület:57 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, panorámás, vízközeli, erkélyes, kocsibeálló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések