Eladó luxus villa - Balatonszárszó – TÖRÖLT

Pazar ikervilla saját stégekkel. Balaton 10 m.

Exkluzív ajánlat a Balaton szerelmeseinek! Balaton 10 méterre, saját stéggel, lejáróval. Beszámítási lehetőség: Balatonszárszói, vagy környéki ingatlan, 30 millióig.

2012-ben épült, gyönyörű ingatlant kínálunk eladásra.
Már első pillantásra is látszik, hogy nem egy szokványos minőségű épülettel állunk szemben. Hát még aki jártas az építészetben, és azon belül a "finomra hangolt" építészeti megoldásokban és minőségben. Látni kell.
Az épület 2 szintes, az alsó szint 75 nm-es, 30 nm-es részben fedett terasszal. Helyiségei: Amerikai konyhás nappali étkezővel, nagyon mutatós és főleg modern konyhával, világos, nagyon igényes burkolatokkal, különleges tapétákkal és kiegészítőkkel, 1 hálószoba, kazánház, spájz, fürdőszoba különleges zuhanysarokkal, Swarovski kristálycsempével, hangulatvilágítással, lépcsőfeljáró az emeltre, és kijárat az udvar hátsó részéhez.
Az emelten, (45 nm-es + 45 nm-es teraszrendszer), közlekedő, 3 szoba, (1 szobához gardrób szoba is tartozik), minden szobához erkély, (2 szobából és erkélyéről nagyon szép panoráma nyílik a Balatonra), és egy gyönyörű fürdőszoba masszázskáddal, WC-vel, mosdóval található. Különlegessége az emeltnek, hogy az erkély U alakban végigfut az épületen, így a hátsó D-i tájolású szobából is átmehetünk a balatoni panorámás részre.
Az egész épület klimatizált!
A nyílászárókon pliszés belső árnyékolók vannak, a nyíló részeken szúnyogháló van, a nyílászárók külső részén pedig biztonsági alumíniumredőnyök lettek felszerelve, elektromos üzemeléssel.
Az egész épület extra minőséggel készült. Pici, de annál szebb zöldterülete van, szép formájú térkövezéssel, grillezővel, bográcsozóval, kerti kúttal elől-hátul, kerti zuhanyozóval napkollektorral ellátva, saját fúrt kúttal, zárható tárolóépülettel, távirányítóval irányítható hangulatvilágítással, távirányítható elektromos kapuval, és kényelmes terasszal, baldahinos pihenővel.
A házban elektromos kazán által szolgáltatott központi fűtés található, radiátoros rendszerrel. Üzemeltetése olcsóbb mint a gázé, csak a kialakítása drágább, de az meg már megvan...
Természetesen a klímák fűtési opciókkal is rendelkeznek.
Az épület 10 cm-es hőszigetelő rendszerrel, és sütői márványborítással ellátott.
A legmodernebb biztonsági rendszer lett kiépítve, kamerákkal, infrasorompókkal felszerelve, "kivonulós" éjjel-nappali szolgálattal.
A kapun kilépve egy kulturáltan karban tartott füves részen át vezet az út, a kapuval elzárt Balatonra kihelyezett stégekhez. Itt napozó és horgászstég is megtalálható, a nádasban csónaktárolóval. Itt is minden extra kivitelezésű!
Tudom, hogy nem mindenki által elért, különleges minőséggel megépített ikervilláról van szó. Viszont aki megteheti, annak igencsak sok örömet okozhat ez az ingatlan.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 95.0 MFt

A környék leírása

Balatonszárszó egyik vízparti utcájában található ez az extra minőségű ikervilla, a Balatontól pár lépésre csupán.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E36545
Hely:Balatonszárszó
Típus:luxus villa
Szobák:5
Épület:155 m2
Telek:450 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
egyedi fűtés, alacsony rezsi, panorámás, vízközeli, erkélyes, kocsibeálló, amerikai konyha, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések