Eladó családi ház - Balatonfőkajár – TÖRÖLT

Udvarház a Balaton vonzásában.

Nyugalomra vágyik? Ez a gyönyörű ingatlan alkalmas erre. Tágas nappali, modern konyha, 4 hálószoba, dupla garázs, hangulatos pince borozóhelyiséggel, club helyiség, stb.

Egy luxus kivitelű családi házat ajánlok megvételre Balatonakarattya-Balatonfőkajáron, mely alkalmas állandó lakhelynek és nyaralónak egyaránt. A nyugodt kikapcsolódást és az autóval 5 perc alatt (4,5 km) elérhető balatoni strandokat, nyüzsgést kínálja ez az egészen kitűnő minőségben megépített és kivitelezett ingatlan.
A kapun belépve kellemes Toscanai hangulat áramlik felénk a kőburkolatokból, a Wesselényi kastélyból származó címeres téglákból, a homlokzat színeiből, a 170 hagyományos művelésű szőlőtőkékből. Az épület alatt egy 1877-ben épült 80 m2-es borospince van, katakombával, kitűnő állapotban helyreállítva, díszvilágítással, 1,5 m-es kőfalakkal.
Szép panoráma nyílik a környező tájra, a Bakony lábára és a történelmi pincesorra. Nem véletlen, hogy a környék a magyar művészvilág közkedvelt nyaraló és búvóhelye.
A ház 2008-2010-ig épült. Rengeteg kényelmi és biztonsági rendszert alkalmaztak.
-A nyílászárók fémvázas műanyagból készültek, de természetesen fa mintázatúak.
- 2* 5m3-es víztároló, öntözéshez
- elektromos, távirányítós kertkapu, videó kaputelefonokkal
- 2 db távirányítós garázsajtó
- kerti díszvilágítás, programozható időkapcsolóval
- díszfák, sziklakert, díszburkolattal ellátott bejárat kő támfalakkal
- a fűtésrendszerbe, mely padló és falfűtéssel működik a gázkazán mellett egy vegyes tüzelésű kazán is be van kötve
- riasztórendszer, mely 24 órás távfelügyelettel rendelkezik
Az ingatlan természetesen teljes közműellátottsággal rendelkezik (víz,csatorna, villany, gáz, kábel tv, internet, telefon, riasztó rendszer).
A ház alapterülete 306 m2, jelenleg két szint van beépítve, de a tetőtér is beépíthető, igény esetén. A telek 2406 m2 és két utcára nyílik. Akár meg is osztható két telekre.
Az épület földszintjén található helyiségek:
- két beállásos garázs
- hálószoba
- fürdőszoba (zuhanyzóval és WC-vel)
- konyha, mosó-konyha
- bár - étkező
- kazánház (turbó gáz cirkó kazán + vegyes tüzelésű kazán)
- lépcsőház
A lakószinten található helyiségek:
- előszoba
- 1 fürdőszoba (hidromasszázs káddal és zuhanykabinnal)
- 1 fürdőszoba tágas épített zuhanykabinnal, dupla mosdóval
- WC
- kamra
- nagyon szép és ízléses amerikai konyhás nappali étkezővel
- 3 hálószoba
Kifogástalan állapotban van az ingatlan!

A végére egy jó hír: a község határában épül meg az F3-as versenypálya. . A Hungarian Motorsport Kft által építtetett pálya teljes hossza 4215 méter lesz, a tervek úgy készültek, hogy a FIM és a FIA szabályoknak is megfeleljen, vagyis nemzetközi autó- és motorversenyek rendezésére is alkalmas.
Mondanom sem kell, hogy ez mekkora vonzerő lesz a településnek, véleményem szerint robbanásszerű fejlődést eredményez, ami az ingatlanárakban is jelentkezni fog. 2014-ben készül el, a munkálatok már gőzerővel folynak!

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 99.9 MFt

A környék leírása

Szép természeti környezetben! Iskola, óvoda, élelmiszerbolt, orvosi rendelő, fogászat, posta, patika takarékszövetkezet, buszmegálló, vasútállomás, étterem, borászat, könyvtár, ez mind-mind megtalálható a településen. A Balaton 4 km Az M7-es 5km Benzinkút 3 km Sportrepülőtér 2 km Budapest 80 km Siófok 20 km Székesfehérvár 20 km Veszprém 30 km

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E36362
Hely:Balatonfőkajár
Típus:családi ház
Szobák:5
Épület:306 m2
Telek:2460 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, jó elrendezésű, panorámás, erkélyes, dupla garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések