Eladó tégla lakás - Veszprém – TÖRÖLT

ÁRESÉS! Villalakás Veszprém történelmi negyedében

Igazi kuriózumot kínálok Veszprémben a vár tőszomszédságában! Egy valamikori Grófi Villából kialakított nagypolgári lakás, csodás panorámával a Püspöki palotára és a városra.

Ilyen alacsony áron mégegyszer nem tud ehhez az elegáns, jó minőségű, luxus kivitelezésű, frekventált helyen lévő, terasz-kertkapcsolatos ingatlanhoz jutni.
2014.szeptember 15-ig tudja Ön/Önök ezen az alacsony áron ezt a polgári lakást megvásárolni. Ügyfelem az öröklakást a történelmi városrészben lévő, a polgári lakáshoz tartozó mediterrán telekkel (ápolt angol jellegű kert stílus) kínálja megvételre. Az öt lakásos Társas villában (Veszprém Rózsadombja) lévő polgári téglalakásnak nagyon sokrétű kihasználhatósága van. Fekvése és elhelyezkedése, tervezési stílusa miatt, a Történelmi Városrészén kívüli előnye mellett belső építészeti stílusa is sokszínű befektetési választást kínál. A nagy nyitott félkör alakú terasszal mely az ápolt, gondozott kertkapcsolattal, telek-tulajdonjoggal tartozik az öröklakáshoz. Csodálatos kilátást és nyugalmat nyújt a Buhim-Völgyre leendő tulajdonosnak. Például egy elegáns,romantikus kávézónak a terasza is lehetne...

Akik szeretik a nem mindennapit, a különlegeset, akkor itt azt "csőstül" megkaphatja! Veszprém legelitebb környezetebében bújik meg ez a nagypolgári Villalakás. Ez a rész egyben Veszprém üzleti világában is jelentős szerepet tölt be, sok bankkal, az Óvárostérrel, házasságkötő teremmel, no és a Várral, ahol szintén jelentős hivatalok találhatók, nem csak egyháziak.
A valamikor Grófi tulajdonban lévő panorámás Villából 5 db lakást szakítottak ki. Ezek közül kínálom Önöknek az egyik legszebbet, fullpanorámás terasszal, és kertrésszel. Szó szerint: ebbe a lakásba csak a madarak kukkolhatnak be, a szomszédok nem. Viszont előttünk hever Veszprém egy nagy részének a pompás látványa, a Vár egy részletével és a Püspöki palotával. 3 perces sétával már a Vár történelmi emlékektől hemzsegő ódon falai közt sétálhatunk. Veszprém Belvárosa sincs sokkal messzebb!!!
Essen szó a lakásról is.
A sziklára épült Villa általam kínált lakása
teljesen elszeparált az összes többitől: külön lépcsősor vezet a bejáratához. Belépve azonnal érezhető, hogy nem egy szokványos lakásba csöppentünk. Különleges hangulatot áraszt.... Közel 4 m-es belmagassága is a régmúltunk előkelőségeinek nagyvonalú, főúri eleganciát árasztó építészeti szokásait tárja elénk.
Hatalmas U alakú nappali, (kandallókéménnyel), hatalmas méretű üvegezett nyílászárókkal. Minden az előttünk heverő város panorámájáról szó, hisz azt a nappali minden szegletéből megcsodálhatjuk.
Hát még ha kilépünk a nappali előtt lévő, közel 30 nm-es félkör alakú teraszra, vagy a terasz alatti 2 egymás alatti kertrészre!! Nem lehet megunni a látványt... A két hálószoba mellet különös figyelmet érdemel a fürdőszoba: boltíves, és a sziklába van bevésve. Mondanom sem kell, ez sem szokványos, teljesen egyedi hangulata van.
Nincs mese, ezt látni kell, csak így kaphatunk teljes képet erről a szép és különleges Villalakásról. Kérem nézze meg a képeket, azt hiszem önmagáért beszél, annak ellenére, hogy egy fotó nem tudja visszaadni teljes mértékben a helyszíni látványt, és hangulatot.
Egyedi fűtésrendszerrel rendelkezik, gáz - cirkó, padlófűtéses rendszerrel.
Természetesen teljes közműrendszer biztosított.
Ha valami különlegeset akar, valami extrát és egyedit, kérem hívjon, nem fog csalódni.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 33.9 MFt

A környék leírása

Veszprém történelmi Óvárosában bújik meg ez a nem mindennapi Villalakás, fantasztikus panorámával a városra és a Várra.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E36132
Hely:Veszprém
Típus:tégla lakás
Emelet:fsz
Szobák:2+1 fél
Épület:103 m2
Telek:259 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
panorámás, erkélyes, kocsibeálló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések