Eladó luxus villa - Budapest, XI. kerület - Újbuda – TÖRÖLT

Nyugalom szigete a városban LUXUS KIVITELBEN!

Budapesten keres luxus villát? Legyen közel a város lüktetéséhez, mégis el lehessen vonulni a város zaja elől? MEGTALÁLTA!

A ház minden porcikájából sugárzik a minőség! Minden felhasznált, beépített anyag csakis a létező legjobbak közül kerülhetett ki amikor a tulajdonos kialakította a ház mai színvonalát!
A ház a XI. kerület kedvelt panorámás részén található. Az utca felől szinte teljesen rejtve. Az épülethez illő, gyönyörű parkosított kert biztosítja a bent lakók nyugalmát és csendes elvonulását a zaklatott munkanapok végén. Kivételesen nem a főbejárat felől közelítjük meg az épületet, bár az is fantasztikus, hanem a kert felől. A terasz felől egy csodaszép kétszárnyú üvegajtón keresztül megérkezünk tulajdonképpen az étkezőbe, innen a tágas konyha és a tv szoba következik. A család itt szeret a legjobban tartózkodni ami lehet, hogy az ezen a szinten kialakított jakuzzinak is köszönhető. Amit egy üvegfal választ el. a párásodás elkerülése végett egy különleges pármentesítős szellőztető berendezést is beépítettek, aminek köszönhetően a jól felfűtött fürdő helyiségben egy csepp páralecsapódás sem fordulhat elő. De ezen a szinten van egy kandalló is ami előtt melegedve remek kilátásunk nyílik a behavazott kertre. Ha felmegyünk a lépcsőn, a fogadó szintre érkezünk, ami az utca szintje is. Így itt található a főbejárat, közvetlen mellette egy vendég WC. Ha befelé haladunk a fogadó helyiség a soron következő, ahol bársarok és egy íróasztal kapott helyet. Ha valaki otthon szeretne dolgozni akkor itt a remek hely ehhez, hisz ha valaki megbeszélésre érkezik nem is kell beljebb invitálnunk. Itt le lehet ülni beszélgetni, meg tudjuk kínálni kávéval vagy ha kedvesebb ismerős annál akkor akár egy itallal is. Bár aki kedvesebb vendég a háznál azt biztos beljebb invitáljuk a pompás nappaliba, mert ezen a szinten is van egy belőle. Kandallóval, galériával, rejtett világítással. Higgyék el nem lehet leírni azt a hangulatot amit ez a nappali ébreszteni tud az ember lelkében. De ezt a fényképek sem tudják visszaadni. A tágas nappalihoz szervesen kapcsolódik a hatalmas terasz, amit két darab kétszárnyú ajtóval szinte egybe lehet nyitni a nappalival. Így akár 30 fős fogadást is adhatunk barátainknak esetleg üzleti partnereinknek. A teraszon koktélozgatva a Gellérthegyben gyönyörködhetünk. Ha feljebb megyünk egy szinttel akkor ismét a család intim szférájában találjuk magunkat. Az itteni hálószobából, szintén remek kilátás nyílik a városra és a Gellért hegyre. De van itt egy jól átgondolt gardrób szoba is amit nyilván a hölgyek tudnak igazán értékelni. Pláne, hogy közvetlen összeköttetésben van mind a hálóval mind a fürdővel. A fürdőszoba, önmagában megérdemelne egy külön leírást. Röviden: épített zuhanykabin ami finoman szólva is tágas. Finn szauna, ami méretre készült, különlegessége, hogy van ablaka is. Tágas terek, valamint egy gyönyörű sarokkád.
Amit még szeretnék megemlíteni azok a csodálatos ablakok. Mindegyik külön-külön egy-egy műalkotás. De erről a képek jobban tudnak mesélni.
A ház akár egy családnak, de akár egy cégnek is remek otthona lehet.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 228.0 MFt

A környék leírása

Budapest XI. kerületének kedvelt, keresett részén.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E34797
Hely:Budapest, XI. kerület - Újbuda
Típus:luxus villa
Szobák:4
Épület:313 m2
Telek:661 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, panorámás, erkélyes, galériás, garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések