Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

Kertvárosi kényelem mediterrán stílusban!

Ingatlanvásárlás előtt áll? Valami szépet, igényeset szeretne vásárolni, szép és nyugodt környezetben? Lépcsőt sem szeretne mászni? Kérem tekintse meg ezt az ingatlant, érdemes!

Nagyfokú kényelem és elegancia jellemzi ezt a mediterrán stílusban épült házikót, melyet gyönyörű park öleli körbe, magas fallal védve.
A ház kifogástalan állapotban van!
Egyre népszerűbb a sokak által csak "terülős házként" emlegetett stílus, mely a gyakorlatban egy szintet jelent. Kényelmes, mert nem kell lépcsőzni, és sajnos nem leszünk örökké fiatalok sem. Ami őszintén mondva, nagy disznóság!
A gondos tervezés nyomán egy igencsak élhető házat sikerült létrehozniuk a tulajdonosoknak! Helyiségelosztása is a maximális kényelem figyelembevételével lett kialakítva, mely a következő: tágas garázs, melyből egy tágas tároló helyiség, + a kazánház nyílik, + bejárattal rendelkezik a lakásba is. A főbejárat felől: szélfogó, belépve előtér, melyből 1 fürdőszobával rendelkező szoba, majd egy vendég WC mosdóval, és a nappali nyílik. A nappali a ház központi szerepét tölti be, melynek szerves része a konyha, a kamra, és az étkező. A nappaliból, valamint az étkezőből is kijuthatunk a kertkapcsolatos, részben fedett teraszra, (41 nm), melynek DNY-i sarkában egy ízlésesen elkészített grillező is ki lett alakítva. Az étkezői részről egy további félszoba nyílik, mely jelenleg dolgozószobaként funkcionál, majd a nappali folytatásában egy közlekedőn keresztül egy további hálószoba, egy fürdőszoba WC-vel, és egy gardrób nyílik. Érdekessége az épületnek, hogy a terasz egy részéből egy további szobát lehetne kialakítani, persze csak akkor, ha szükséges.
Meg kell említenem még a nappaliban elhelyezett kandalló-cserépkályha kombinációját is, mely nem csak a nappali dísze, hanem ontja a meleget, jó szolgálatot téve a hűvösebb időkben.
A ház anyaghasználata elsőrendű. Falazata 38-as téglából készült, mely + 5 cm-es hőszigetelést is kapott. Ezáltal a ház hihetetlenül kedvező energetikai jellemzőkkel rendelkezik, mely természetesen minimális rezsi költséget eredményez. Ehhez hozzájárul még az is, hogy a tetőtér több rétegben szigetelt, összesen 31 cm-es szigetelés vastagsággal. Aki ért hozzá valamelyest, az tudja, hogy azért ez nem semmi!
Kiemelten kell megemlítenem a parkját, mely körbeöleli az egész házat.
Az egész terület körbekerített, átlagosan 2 m magasságú téglakerítéssel, melynek tövébe számtalan magasra növő növény lett ültetve.
A pázsit is kifogástalan állapotban van, látszik rajta a gondos kezek munkája!
Teljes közműrendszerrel ellátott az ingatlan, úgy mint: víz, csatorna, villany, ipari áram, gáz, vezetékes telefon, kábel tv, internet, stb.
Extrák: központi porszívó, elektromosan működtetett bejárati és garázskapu, korszerű riasztóberendezés távfelügyeletbe bekötve, klímaelőkészítés, napkollektor.
Fűtése gáz-cirkó, radiátoros rendszerrel, + kandalló-cserépkályha kombinációja a nappaliban, mely szinte az egész lakásban otthonos meleget biztosít.
Azon családoknak ajánlanám, akik egy igényes házikó megvásárlása mellett döntenek, valamint kedvelik a csendet, nyugalmat. Mert ez a ház ilyen! Rendkívül kényelmes életvitelt biztosít lakói számára, ugyanis környezetében számtalan üzlet, hivatal, iskolák, bölcsi, óvoda, orvosi rendelők, gyógyszertár és más egyéb található meg. Hívjon, és látni fogja, hogy egy valóban nagyszerű mediterrán stílusú házikóról van szó!

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 57.9 MFt

A környék leírása

Siófok rózsadombjának a mélyén helyezkedik el ez a szép házikó, csendes, nyugodt helyen.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E34777
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:3+1 fél
Épület:182 m2
Telek:825 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
alacsony rezsi, jó elrendezésű, garázs, kocsibeálló, kandalló, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések