Eladó luxus lakás - Siófok – TÖRÖLT

A lakások Rolls Royce-a Siófok Aranypartján!

Páratlan szépségű lakást kínálok az Önök részére, a kényelem, luxus és harmónia jegyében! Mindez Indonézia meseszép, egzotikus építészeti stílusában! Valódi kuriózum!!!

147 nm-es luxuslakás, 119 nm-es teraszrendszerrel, exkluzív kivitelben!
A Balaton talán legismertebb üdülő övezetében az Arany-parton található épület, eleganciájával és a távol-keleti stílusjegyekkel egyedi látványosság.
Egyszerűen ilyen nincs több, és minden valószínűséggel nem is lesz.
Különleges lakás, mely különleges embert kíván.
A kivitelezés során csak minőségi anyagokat használtak, - a rengeteg keleti motívumokkal rendelkező épület díszítő elemei Baliból származik-, teljesen egyedivé téve ezt az impozáns épületet.
A két szinten elhelyezkedő lakás helyiségei a következők: első szint: előszoba beépített szekrényekkel, 53 nm-es amerikai konyhás nappali étkezővel, kamrával, közlekedő folyosó, WC, gardrób szoba, exkluzív fürdőszoba káddal, zuhannyal, mosdóval, kettő hálószoba, és lépcsőfeljáró az emeleti részre.
A lakótér 119 nm-es, U alakú terasszal egészül ki, mely részben fűtött, és korszerű, kamerákkal ellátott riasztórendszerrel van ellátva.
A lakás megvásárlása esetén a teraszt naponta takarítják, mely szolgáltatás részét képezi az árnak.
Emeleti rész: dolgozószoba, vendégszoba beépített szekrényekkel, és háztartási helyiség mosdóval, fürdőszoba kialakítási lehetőséggel.
Az alagsorban találhatók a tárolók, (5 nm-es saját is), valamint egy közös Wellness-helyiségen a himalájai sótégla-berakásos szauna, zuhanyzók és a relaxációs helyiség. Az épületet körülölelő kert a távol-keleti hangulatot idéz. Baliról érkezett nagy kővázák, vízforgatóval ellátott, épített kerti tó, napenergiával fűtött, feszített víztükrű úszómedence / gyermekpancsolóval /, grillezőhely és pihenőpavilon, valamint igényes növényzet, melyet automata öntözőberendezés tart üdén. A terület térfigyelő kamerákkal ellátott, melyek képei láthatók a lakásokban a TV készülékeken. A komfort érzetet növeli a videó kaputelefon, kártyás beléptető rendszer, riasztó, telefonnal távvezérelhető egyedi fűtés, (padló és radiátoros rendszer kombinációja), központi porszívó, energiatakarékos, intelligens led világítás, kiépített házimozi rendszer a nappaliban és az egyik hálószobában, és teljes klimatizálás.
A gépkocsi tárolása a bekerített parkban biztosított, video térfigyelőrendszerrel.
Az árban a Baliból érkezett berendezési tárgyak, bútorok, és szobrok is benne vannak!
Nem tudok mit mondani, ez a lakás valóban egy egyedi luxuskülönlegesség, mérhetetlen igényességgel párosulva.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 79.0 MFt

A környék leírása

Siófok Aranypartján helyezkedik el ez a minden igényt kielégítő, teljesen egyedi luxus ingatlan, kb. 80 m-re a vízparttól, a több km hosszan elnyúló szabadstrandtól, és a város lüktető nyári életétől.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E34762
Hely:Siófok
Típus:luxus lakás
Emelet:2.
Szobák:5
Épület:207 m2
Telek:1200 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
panorámás, vízközeli, erkélyes, galériás, kocsibeálló, amerikai konyha, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések