Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

A nyugalom szigete Siófok nyári forgatagában.

Szeretne egy házat Siófok üdülőövezetében, de ragaszkodik a nyugalmához? Háborítatlanul nyaralni szeretne családjával, barátaival? Esetleg otthont szeretne, irodával?

Siófok kedvelt, sőt mi több keresett üdülőövezetében található ez a remek ház. Közelebbről az Ezüstparton. A környék, nyáron remek infrastruktúrával rendelkezik.
A házat a külvilág forgatagától magas tömör kerítés választja el, így az utcán történtekről csak akkor értesül a tulajdonos, ha kilép a saját birodalmából. Az épület az utca és a szomszédok felől is teljesen el van rejtve. Az utcafrontról a távvezérelt kapun és garázsajtón, lehet a garázsba hajtani. De természetesen van kiskapu is, videó kaputelefonnal. A házba befelé haladva két bejárati ajtóval szembesülünk, melyek közül csak az egyik vezet a házba, a másik egy külön elszeparált irodahelyiségbe nyílik. Az irodához tartozik egy külön tusolós fürdőszoba, valamint egy jelenleg irattárnak használt helyiség, ami úgy lett kialakítva, hogy bármikor lehet belőle csinálni egy konyhát. Így ez a rész egy különálló apartmanként is használható. A másik bejárati ajtón belépve egy előszobába érkezünk, ahonnan vagy a földszint felé vagy az emelet felé vehetjük utunkat. Ha a földszinten maradunk, akkor egy hangulatos dolgozó sarok a következő állomás, mely egész délután napban fürdik, gondoskodva jó hangulatunkról. De ha már a hangulatnál tartunk, akkor a következő rész a hatalmas konyha-étkező, mely kapcsolatban áll a nappalival. Ez a ház központi helyisége, melyet a két kocsi állásos garázson és kamrán keresztül is meg lehet közelíteni. Praktikusan kialakított megoldás ez hiszen, ha megérkezünk egy nagy bevásárlásból, akkor csak begurulunk autónkkal a garázsba, majd a vásárolt élelmiszereket nem kell végig cipelnünk a házon, hanem egyesen a kamrába vihetjük. De a ház praktikumától visszatérnék a ház hangulatához. Szóval a konyha-étkező kapcsolatban áll a nappalival a nappalin keresztül pedig a fantasztikus terasszal. De még a házban maradva, a földszinten található még egy világos tágas hálószoba, melyhez külön fürdőszoba tartozik, káddal, zuhanyzóval. A szobához tartozik még egy gardróbszoba is. A földszinten kapott helyett a ház gépészet is, de erre kicsit később térnék vissza.
A ház lelke a kertkapcsolat, minden helyiség ablaka, a csodálatosan parkosított kertre néz. A teraszra, kertbe a nappalin keresztül vezet utunk, ahol első állomásunk egy fedett terasz. Itt aztán igazán hangulatos családi, baráti ebédeket, vacsorákat lehet rendezni, vagy csak szürcsölgetni a hideg frissítőnket, miközben a többiek a medencében lubickolnak. A medence 7*3,5 méteres, polikarbonát elcsúsztatható fedele van, sőt napkollektorok gondoskodnak a víz kellemesen meleg hőfokáról. A jelenlegi tulajdonosa tavaly még októberben is vígan lubickolt benne.
A ház emeletére a már említett előtérből lehet felmenni. A felső szinten három apartman lett kialakítva. Kettő darab egyszobás, saját fürdővel, konyhával és egy kétszobás természetesen szintén konyhával fürdővel. Ha összejön a család vagy baráti társaság mindenkinek meg van a maga kis birodalma, ha esetleg el akar egy kicsit vonulni, mondjuk szundítani egyet a lubickolás után.

Ígértem, hogy a ház gépészetére is visszatérek.
Nos, elsőként a vízlágyító berendezést említeném meg, így garantáltan ismeretlen a házban a vízkő fogalma.
A kert öntözéséről automata berendezés gondoskodik, mely az egyik fúrt kútról üzemel.
Ezen kívül még van kettő fúrt kút, ami az épület hűtéséről gondoskodik. Mert az épületben padlófűtés és padlóhűtés van.
Egészen pontosan az épület fűtéséről, a kondenzációs gázkazán gondoskodik, mely energia felhasználása lényegesen kevesebb, mint a hagyományos kazánoké. Plusz az épület fűtésébe a napkollektorok is besegítenek. De a napkollektorok biztosítják a használati meleg vizet, a fűtés egy részét, és mint említettem a medence fűtését is.

Rengeteget tudnék mesélni az ingatlanról, de tudja mit inkább ragadjon telefont és hívjon fel.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 98.0 MFt

A környék leírása

Siófok Ezüstparton. A Balaton 250 méter, ahol több kilométer hosszú szabad strand található. ABC, zöldséges, éttermek, Posta, buszmegálló 100 méteren belül.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E33628
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:6+1 fél
Épület:220 m2
Telek:756 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
jó elrendezésű, jó közlekedés, vízközeli, dupla garázs, amerikai konyha, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések