Eladó tanya - Kaposvár – TÖRÖLT

Lovas Ranch Kaposváron gyönyörű környezetben!

Impozáns megjelenésű lovasbirtokot ajánlok Önöknek gyönyörű mediterrán házzal, 8 boxos istállóval. Az emeleten 2 apartmannal, hatalmas körbekerített területtel.

Ez a lovasbirtok ötvözi a nagyváros adta sokrétű szolgáltatásokat, valamint - a csak keveseknek megadatott -, minden kényelemmel megáldott hatalmas területen nyugvó családi birtok adta nyugalmat. A Birtok Kaposvártól csupán pár km távolságra terül el, a település végében, ahol már csak szántóföldek és erdők húzódnak. Közvetlen környezetében gyönyörű Villaszerű családi házak húzódnak.
Az ingatlan Kaposvár belvárostól 5 km távolságra helyezkedik el. Az M7-es autópályától, illetve a Balatontól 35 km-re található, az autópályáig részben gyorsforgalmi úton közelíthető meg, kb. 30 perc alatt. A gyorsforgalmi út (67-es gyorsforgalmi) többi része az elkövetkező években épül meg.

Az ingatlan 2,5 ha területen fekszik, melyből kb. 6000 m2-t belső kerítés választ el a fennmaradó kb. 1,9 ha legelőtől. Az ingatlanon egy egyszintes, mediterrán jellegű lakóház, (190 nm + 40 terasz, dupla garázs, hatalmas amerikai konyhás nappali ebédlősarokkal, 3 szoba, 2 fürdőszoba, az egyikben szauna előkészítéssel, konditeremmel, gardrób, és nagyméretű kertkapcsolatos terasz), és egy istállóépület, (670 nm), található, melyhez zárt trágyatároló, illetve tűzivíz tározó kapcsolódik. A lakóépületet és a gazdasági részt belső kerítés határolja, mindegyikhez külön elektromos kapu tartozik, illetve külön belső út vezet az épületekhez. Az gazdasági épületben egy 8 boxos istálló, terménytároló, műhelyek (garázsok), nyerges szoba, vizesblokk, illetve 2 db külön bejáratú, egyenként kb. 60 m2 alapterületű összkomfortos apartman található, melyből az egyik jelenleg irodaként üzemel.

A terület teljesen zárt kerítésrendszerrel van ellátva, kiépített villanypásztor-rendszerrel. A parkosítás teljes körűen megtörtént, kb. 250 db 5-6 év átlagéletkorú fa, illetve kb. 80 db 2-3 év átlagéletkorú bokor került elhelyezésre.

A gazdasági épület körül mintegy 1000 m2 aszfaltburkolat található, a lakóház megközelítése és kerülete pedig mintegy 250 m2 térkő burkolattal lett kirakva.
Gondolom azt mondanom sem kell, hogy az ingatlan ára meg sem közelíti a valódi értékét, az ár a mai piaci viszonyoknak megfelelően lett kialakítva.
Ha Ön olyan szerencsés helyzetben van, hogy megvásárolhatja az ingatlant, akkor hívjon, nem fog csalódni, azt garantálom!
Teljes tervdokumentációt tudok küldeni.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 89.0 MFt

A környék leírása

Kaposvártól pár km-re található ez a gyönyörű, modern Lovasbirtok, nyugodt, elegáns környezetben.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E33170
Hely:Kaposvár
Típus:tanya
Szobák:8
Épület:860 m2
Telek:25152 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, jó közlekedés, panorámás, dupla garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések