Eladó kastély, kúria - Kaposvár – TÖRÖLT

Thermal Hotel saját gyógyvízzel!!

2 Hotel, 200 fős konferenciaterem, 8 skanzenház, lovarda, étterem, bár, SAJÁT TERMÁLKÚT MEDENCÉVEL, teniszpálya, grillkert, szaunaház, saját vízmű, hatalmas park, AKCIÓS ÁR!

Elképesztő adottságokkal bír a Hotel-komplexum!
Csak néhány adat ennek érzékeltetésére:
3000 nm nettó építmény 600 nm teraszrendszerrel, kb. 2000 nm-s térkövezéssel.

A környék hemzseg a vadtól, a közelben található a Deseda tó-rendszer, mely 8 km hosszú. Horgászásra, csónakázásra alkalmas, pár km-re strand is rendelkezésre áll! Az étterem rentábilis üzemeltetését a komplexum előtt lévő forgalmas főút biztosítja.

Az épületek 2004-ben lettek felújítva!!!

Hihetetlen sokrétű hasznosítási lehetőség rejlik benne, párat megemlítenék:

- Saját gyógyvizes termálkúttal rendelkezik, saját gyógyvizes medencével, szauna házzal. Itt külön meg kell említenem, hogy a jelenlegi Tulajdonosa azt tervezte, hogy az épületekbe is bevezeti a gyógyvizet: a fürdőszobákba, ezzel 60 C fokos vízzel lehetne fűteni, több belső termálvizes medencét is kilehetne alakítani, és még sok mindent. A kút bő vízhozamú, a jelenlegi gyógyvízkapacitását TÍZSZERESÉRE LEHETNE NÖVELNI!!! Az ehhez szükséges csőrendszer már be is lett szerezve! A csőnek olyan speciális a hőszigetelése, hogy 1 km távolságig semmiféle hőveszteséggel nem rendelkezik!!!

- Saját 12 boxos beállású lovardával rendelkezik, lovasapartmannal, belső téli futtatóval és kültéri karámrendszerrel.

- 200 fős Konferenciaterme, konyhával, bárpulttal, szociális helyiségekkel, fedett terasszal rendelkezik.

- színvonalas Étterme van, kerthelyiséggel, 40 fős belsőteremmel és 40 fős kerthelyiséggel.

- 50 fős exkluzív éjszakai Bár is rendelkezésre áll, mely, kiválóan alkalmas mindenféle rendezvényfajta megtartására.

Épületei:

"A" Hotel: 607 nm + 170 nm teraszrendszer.

3 szintes, az első szinten kapott helyet az elegáns étterem, (40 fős), a konyha a kiszolgáló helyiségekkel, gazdasági bejáróval, a hőközpont, a 4 db külső, zárt tárolóhelyiség, és a kerthelyiség, (40 fős, de tovább bővíthető).

Félemelet: recepció, iroda, személyzeti öltözők, szociális helyiségek, 3 db raktár, 2 db szoba fürdőszobával, és 1 apartman, mely nappaliból, 2 hálószobából és fürdőszobából áll. Jelenlegi funkciója Wellness részleg: szauna, szolárium, és 2 db vákumos rendszeren alapuló gyógyászati berendezés. Az itt felsorolt berendezések, gépek árát nem tartalmazza a vételár.

Emelet: közlekedő, 2 db nappalis, 2 hálós, fürdőszobás apartman, 2 db nappalis, 1 szobás, fürdőszobás apartman, 2 db franciaágyas, fürdőszobás szoba, 2 db 1 szobás szoba fürdővel, nem összetolható ágyakkal.

"B" Hotel: 526 nm, + 400 nm terasz és dísztér.

2 szintes, itt kapott helyet az éjszakai Bár szociális helyiségekkel, 16 db 2 ágyas, fürdőszobás szoba, egy különálló 3 szobás, nappalis, 2 fürdőszobás, 2 fedett erkélyes apartman, mely külön feljárattal közelíthető meg.

Az épület előtt egy szökőkúttal ellátott tér is helyet kapott, melyet a vendégek előszeretettel használtak kerthelyiségnek.

Konferencia épület: 307 nm + 30 nm fedett terasz.

200 fős teremmel, konyhával, Bárral, nemek szerint elkülönített szociális helyiségekkel, fedett terasszal.

Skanzen jellegű házikók: 8 db.
4 db 47,1 nm-s, 4 db 38,5 nm-s.
Összesen: 342,4 nm.

Teljesen elkülönülnek egymástól, egy pici utcát alkotva.
4 db házikó nappalival, konyhafülkével, 1 hálóval, fürdőszobával és terasszal, 2 bejárattal, míg a másik 4 házikó + 1 hálószobával rendelkezik.
Mindegyik házikóhoz 10 nm-s fedett terasz is tartozik.
Csak a fűtési rendszerük tér el a többi épülettől: itt konvektoros gázfűtés lett kialakítva, míg az összes többi épületben radiátoros és padlófűtés kombinációja lett kiépítve.

Lovarda: 468 nm.
12 beállásos boxal, takarmánytárolóval, patamosóval, 2 db szerszám, ("nyerges"), tárolóval, szociális helyiségekkel, irodával, téli belső lovasfuttatóval, és külön bejáratú lovasapartmannal, mely kandallós nappalival emeleti 2 szobával, és fürdőszobával rendelkezik. Az apartman klimatizált.

Férőhelyek összesítve:
23 db 2 ágyas szoba fürdőszobával = 46 fő
2 db 2 szobás szoba fürdőszobával = 8 fő
12 db nappalis, 2 hálós apartman fürdővel= 72 fő
1 db nappalis, 3 hálós, 2 fürdős apartman = 8 fő
ÖSSZESEN= 134 FŐ
NAPPALIK (13 DB) NÉLKÜL= 108 FŐ

Gyógymedence: 15 m x 5 m-s, 1,5 m maximális medencemélységgel. További medencéket igény szerint a területen bárhol el lehet helyezni, a vízhozam bőven bírja.

Közvetlen mellette lett elhelyezve a "szauna ház", melyben 4 személyes szauna, zuhanyozó és külön WC.
A kútból feljövő víz hőmérséklete 60 fok! Összetétele még nincs analizálva, de rendkívüli gyógyhatással bír: reumatikus, mozgásszervi rendellenességekre, bőrbetegségekre is alkalmazható.

Egyéb épületek: 1 db 1 szobás, konyhás, fürdőszobás, különálló ház a személyzet számára, mosoda és bútorraktár, karbantartó műhely, és felújítandó teniszpálya.

Kb. 2000 nm-s térkövezett rész található az ingatlanon, zömében sétány és parkírozó.

Hatalmas, kialakult növényvilággal rendelkező parkkal rendelkezik, lovaskarámokkal.

A terület 2 felől közelíthető meg: az egyik egy főútról, míg a másik egy zsákutcából.

Közművek: gáz, csatorna. Víz: saját vízművel rendelkezik, ezzel látják el az egész létesítményt, bevizsgált, kiváló ivóvíz minőséggel. De a vezetékes vízhálózat is be van vezetve, de az csak tartalék. Arról nem is beszélve, hogy a saját rendszernek köszönhetően nincs vízszámla. És a csatorna díj is speciálisan alacsony, hisz nincs benne a víz díja.
Áram: egy külön vezetéken lett elhozatva a megfelelő teljesítményhez szükséges áram, külön trafóval, így mindig van elegendő teljesítmény, sőt bőven van tartalék is.

Fűtés: gáz cirkó, radiátoros és padlófűtés kombinációja.
Kivétel a 8 házból álló falu, ott gáz konvektoros fűtési rendszer lett kialakítva.

És itt az óriási lehetőség is: a 60 fokos termálvizet bevezetni a fűtési rendszerre.

A gépjárművek számára 3 db parkírozó áll rendelkezésre, ahol 60 gépkocsi részére van hely, de külső parkírozó is rendelkezésre áll, plusz a zsákutca felőli részen is lehet parkolni.

Az ingatlan adottságaiból kiindulva gyors megtérülési idővel számolhat új tulajdonosa, ráadásul pályázati lehetőségek garmada áll rendelkezésre.

Figyelem: a Hotel-komplexum nem Kaposváron található, hanem annak körzetében.

EZ A KÍNÁLAT CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN ÉRHETŐ EL!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 365.0 MFt

A környék leírása

A Somogyi dombság erdőkkel, mezőkkel, horgásztavakkal tarkított részén helyezkedik el ez a különleges adottságú Üdülőfalu, közel Kaposvárhoz.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E31151
Hely:Kaposvár
Típus:kastély, kúria
Szobák:64
Épület:3000 m2
Telek:38726 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó közlekedés, panorámás, erkélyes, kocsibeálló, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések