Eladó üdülő - Nagyberény – TÖRÖLT

Csend és a nyugalom Birodalmában, panorámával!

Gyönyörű természeti környezetben fekszik az ingatlan, melyhez csend és nyugalom párosul. Itt szimbiózisban élhet a természettel, hisz az erdő lakói rendszeres látogatói a házikónak!

Ezért ajánlatos megtanulnia "őzikéül". Ehhez nagy segítséget jelenthet a "kőbányai sörkert" terasz kialakítása! Itt akár több nyelven is megtanulhat!! Persze csak ha alkalmazzák a közmondást: " 7 nyelven beszélek, csak hatot a rosseb sem ért!" Ennyit a lükeségről...

Az utóbbi évben jelentős változások történtek a házon: korszerűsítették és felújították. Új utcafronti kerítés lett kialakítva, új fürdőszoba, konyha, burkolások, fedett terasz kiképzése, grillező hely, bográcsozó hely kialakítása, elektromos padlófűtés kialakítása, 3 gépkocsi számára alkalmas fedett beálló kialakítása, stb.

A birtok 2 házból áll:

Az első ház tornácos, és panorámás: még a Balaton északi partját is látni, igaz a vízfelületet csak parányi mértékben.

Helyiségelosztása: előtér, konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba káddal, WC-vel, mosdóval, és 2 szoba: az egyik hálószoba, a másik a nappali funkciót is ellátja.
Itt víz, villany, és elektromos padlófűtés lett kialakítva, (csak a konyhában és a fürdőszobában), + a szobákban 1-1 kandalló lett betéve, melyek biztosítják az otthon melegét.
Ez az épület egyszintes, de tetőtere beépíthető.

A másik épület 2 szintes, szinte az erdőbe lett beleépítve.
Előtte közel 20 nm-es pergolás terasz lett kialakítva. A földszinti részen konyha étkezővel, és egy társalgó lett kialakítva. Nagysága lehetővé tenné egy újabb fürdőszoba kialakítását.
Emelet: külső feljárattal rendelkezik, és egy nagyobb szobából áll. Egy fahíddal összekötve azonnal az erdőben lehetnénk. Nem mellesleg az erdő is a területhez tartozik.

Területe lejtős, így "lenézhetjük" az előttünk elterülő csodálatos tájat, valóban nagyon szép, nyugalmat árasztó táj tárul szemünk elé.

Itt elbújhat a külvilág zaja elől!

Az udvarban egy hegybe vájt pince is található, ami még nem teljesen kész, de nagysága még növelhető, tetszés szerint!
Jelenleg már szinte teljesen kész a tulaj legújabb szerzeménye: a grillsütő hely.

A birtok bejárata mutatósra sikerült, a kapun bejutva 3 gépkocsi számára alkalmas fedett parkírozó került megépítésre. Nem elhanyagolható: 200 nm térkövezett rész található a birtokon.

Az ingatlan berendezéssel együtt is megvehető, mely külön megállapodást igényel.

Közművek: villany, (3x25 A), saját, bő vízhozamú, ivóvíz minőségű ásott kút, hidroforral, mely a ház vízszolgáltatását is ellátja.

Azoknak ajánlom, akik tudják értékelni a csend és nyugalom adta lehetőséget, melyt ki is tudnak használni. Akárhogy is: nagyon jól fog járni vele, akárki veszi meg ezt az ingatlanegyüttest.

Még egy fontos infó: jövőre elkészül a megújult gyógyfürdő, ami az itt lévő ingatlanok értékét jelentősen növelni fogja!

+ LEHETŐSÉG: A BIRTOK TOVÁBB BŐVÍTHETŐ A KÖZVETLEN MELLETTE LÉVŐ TERÜLETTEL,
(2.518 NM)!!

Iroda: Siófok, Bláthy Ottó u.4.
Hétvégén is nyitva!

Irányár: 11.8 MFt

A környék leírása

Nagyberény egy csendes, eldugott helyén található panorámás, GYÖNYÖRŰ TERMÉSZETI környezetben.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E30126
Hely:Nagyberény
Típus:üdülő
Szobák:4
Épület:116 m2
Telek:6200 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, panorámás, kocsibeálló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések