Eladó ikerház - Siófok – TÖRÖLT

Frekventált helyen a Yacht kikötőtől 300 méterre!

Eszméletlen jó helyen található az ingatlan! 3 lakrésze miatt nagyobb létszámú családoknak, baráti társaságoknak kitűnő megoldást jelent! Vitorlázás szerelmeseinek különösen!!!

Az ingatlan értéke maga a hely. Ennél jobb helyet nehéz találni: közel a Balaton, a szabadstrand, a Yacht kikötő, a Belváros, a Hajóállomás, Siófok megújult Főtere, és még sorolhatnám. Ez a városrész igen elitnek számít Siófokon. Fel kell újítani az épületet. De itt minden befektetett forint megtérül. Sokszor mondom, hogy nem mindegy, hogy rakjuk egymásra a téglát, hisz az ára mindenhol ugyanannyiba kerül. De micsoda különbség, ha ezt egy frekventált, népszerű helyen tesszük!!!! A szomszéd már megtette.
Az ingatlan egy kétszintes főépületből, valamint egy egyszintes kis házikóból áll, 3 különálló, külön bejáratú lakrésszel. A főépület alsó szintjére egy 22 nm-es félig fedett teraszról juthatunk be, ahol előszoba, fürdőszoba, külön WC, konyha étkezővel, és 3 szoba található, míg az emelten, (mely szintén a félig fedett teraszról, + egy másik különálló feljárattal közelíthető meg), közlekedő, fürdőszoba, külön WC, 2 szoba és egy nagyméretű társalgó lett kialakítva. Az udvar hátsó fertályában kapott helyet a két bejárattal rendelkező kisebb épület, melyben közlekedő, fürdőszoba WC-vel, és 2 szoba nyert elhelyezést, az alábbi kiegészítőkkel: az épülethez tartozik egy 22 nm-es nyitott terasz, + nyitott, de fedett nyárikonyha is. Az udvar végében fedett kerti pihenő, egy kerti WC, szerszámos, kerti zuhany lett kialakítva. Itt ha szabadjára enged egy 5 kg-os kalapácsot, nem történik nagy baj, sőt....! Minden közmű rendelkezésre áll, + éjszakai áram a bojlerek számára. Fűtés: a főépületben fali gázkazán, van, radiátoros fűtési rendszerrel, míg a kerti lakban konvektoros fűtés lett kialakítva. Mindkét épületnek külön gázórája van! Az épület hangulata, és anyaghasználata a nyolcvanas éveket tükrözi. Korszerűsítése, felújítása esedékessé válna, az igényeknek, (no meg a pénztárcának), megfelelően.
A fő értéke az ingatlan elhelyezkedésében rejlik!
Most már az ára is a piaci viszonyokhoz alakult!!! Nagyon-nagyon jó helyen található!
Érdemes megnézni, akár nagyobb létszámú családoknak is!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 26.0 MFt

A környék leírása

Siófok egyik legfrekventáltabb helyén bújik meg az ingatlan. A vitorlázás szerelmeseinek nagy előnyt jelenthet az ingatlan elhelyezkedése, hisz a Yacht kikötő 300 méterre, míg a hajóállomás és annak környéke 400-500 méter távolságot jelent csak!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E27897
Hely:Siófok
Típus:ikerház
Szobák:7+1 fél
Épület:200 m2
Telek:540 m2
Állapot:felújítandó
Jellemzők: 
jó közlekedés, vízközeli, kocsibeálló, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések