Eladó családi ház - Pér – TÖRÖLT

Péren akár két generáció...vagy panzió...

Péren központi részen, két különálló lakásból álló családi ház várja Önt és családját! Együtt és mégis külön?? Itt megvalósíthatja!

Győrtől 12 km távolságra fekvő településen, Péren eladó ez a két generáció számára is megfelelő családi ház, melyet társasházzá alakítottak!
A ház alsó 110m2-es része 1973-ban épült.
Erre építették rá 2004-ben a felső, teljesen különálló, mérőórákkal is ellátott nettó 110 nm, bruttó 120 nm felső szintet.
Az alsó szint oldalsó falai a felújítás során 3cm perlites szigetelést kapott, míg a felső szint oldalsó falai hungarocell borítást is kaptak.
Az épületbe való bejutást 2 külön bejárat szolgálja.
A lenti lakás fűtését egy vegyes tüzelésű kazán, míg a felső részét gázkazán, és egy kifinomult ízléssel kialakított kis cserépkályha biztosítja.
Az ingatlanba bevezetésre került az ipari áram.
A tető anyaga BRAMAC cserép.
Az alsó részen található 2 egész és egy félszoba. A szobák parkettásak, külön bejáratúak. A 16m2-es nappaliból nyílik a fürdőszoba, mely igény szerint felújítandó. Az étkező és a konyha egy légtér, melyből nyílik a különálló, nagyméretű kamra.
A felső szintre egy fémvázas, fa lapos lépcső vezet.
A lakásba lépve érzékelhető, hogy a kivitelezés során nem csak a munka, hanem a felhasznált anyagok minőségét is fontosnak tartották, hiszen a kivitelező, egyben az ingatlan tulajdonosa.
A 40 nm-es kellemes hangulatú, barátságos, meleg beige színezésű nappali a lakás középpontja.
Ebből nyílik 2 egész, és egy fél szoba, valamint egy előtér, melynek a jobb oldalán a különálló WC, a bal oldalán pedig az elegáns csempe borítású fürdő található.
A szobák laminált parkettásak, a falak vidám színűek. Szintén a nappali biztosítja a kapcsolatot a konyhával. A klasszikus kialakítású beige konyhaberendezés, és a ragyogó pasztell narancs falszín, még a borongós napokon is napsütötte reggelek hangulatát kelti.
A konyha elengedhetetlen részét képezi a szintén extra méretű kamra.
Az ingatlanhoz tartozik egy 1 gk. tárolására alkalmas garázs, 3 gk.-nak helyet biztosító fedett beálló, valamint 80 nm összterületű, az udvar felől megközelíthető tároló, és a telek végében ólak.
Az udvar felől közelíthető meg egy igazán meghitt, egyedi kialakítású fedett grillező.
A ház körbekerített, kertje gyümölcsfákkal beültetett.

Irodánkban személyre szabott, bank-semleges hiteltanácsadással is várjuk Ügyfeleinket.

06-20-214-3387 Vajda Zsuzsa
zsuzsa.vajda@elvit.hu

Irányár: 26.9 MFt

A környék leírása

Pér Győrtől 12 km távolságra fekszik, Székesfehérvár irányába. Autópálya könnyen megközelíthető. Faluközpontban fekszik, bolt, buszmegálló, posta, gyógyszertár iskola a közelben.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E27840
Hely:Pér
Típus:családi ház
Szobák:6+2 fél
Épület:200 m2
Telek:1300 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
egyedi fűtés, jó elrendezésű, jó közlekedés, garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, kandalló, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések