Eladó családi ház - Úrhida – TÖRÖLT

Akár két generáció együtt

Székesfehérvártól néhány percre található ez a nagyon szép állapotú családi ház. Hozzá tartozik még egy külön lakrész is mely, így lehetővé teszi két generáció együtt lakását.

Úrhida csendes utcájában található ez a téglából épült, nagyon jó állapotú családi ház.
A kapun belépve egy rendezett, ápolt, parkosított udvarra érkezünk. Gyümölcsfák, díszcserjék és virágok ékesítik az udvart. A ház mellett egy csupa természetes anyagból készített pavilont találunk. Kellemes ejtőzés színtere lehet egy fárasztó nap után, szép időkben pedig családi étkezésre is alkalmas.
A házba egy fedett, boltívekkel díszített tornácon át léphetünk be. Egy közlekedőbe jutunk, ahonnan a földszint valamennyi helyisége nyílik. Jobb oldalon található egy szoba és a fürdőszoba.
Szemben van a lépcső, az alatta kialakított tároló helyiséggel. Bal oldalon tárul elénk a ház dísze, a konyha-étkező-nappali (egy légtérben). Ebben a tágas helyiségben egy nagy létszámú család is remekül, kényelmesen töltheti mindennapjait.
A tetőtérbe vezető kényelmes lépcsőn egy tágas előtérbe jutunk. Az emeleten van kettő és fél szoba, valamint egy fürdőszoba.
A lakás szobái laminált padlósak, a falak festettek. A nappaliban és az étkezőben svéd hajópadló van, a falak festettek, a mennyezet fa lambériával borított. A konyha rész járólapos, a fala részben csempézett, részben festett. Mindkét fürdőszoba járólapozott és a mennyezetig csempézett. A közlekedő és a kényelmes lépcső járólapos, a fala festett.
A fűtést gázcirkó kazán biztosítja radiátorokon keresztül, melyeket támogat a nappaliban elhelyezett kandalló. Minden ablakon redőny van.
Az ingatlanon helyezkedik el még egy 30 nm-es külön lakrész. Egy konyha, egy fürdőszoba és egy szoba található benne. A helyiségek betonosak, a falak festettek. Itt akár a nagyszülők is lakhatnak, akik így külön, mégis közel vannak.
A telken találunk még egy nagyobb méretű kertet, melybe sok termő gyümölcsfát telepítettek.

Előre leegyeztetett időpontban megtekinthető!

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Ügyvédi közreműködés megszervezése, hitel ügyintézés lebonyolítása!

Felértékeljük otthonát, segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár, Királysor 63-65.

Irányár: 18.9 MFt

A környék leírása

Úrhida első részében egy csendes utcában található az ingatlan. Közvetlen közelben van bolt, buszmegálló. Székesfehérvár percek alatt elérhető autóval, de akár autóbusszal is.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E27756
Hely:Úrhida
Típus:családi ház
Szobák:4+1 fél
Épület:140 m2
Telek:1600 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, jó elrendezésű, kocsibeálló, amerikai konyha, kandalló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések