Eladó családi ház - Nagyberény – TÖRÖLT

Ha meglátja, magával ragadja a hangulata !

Fedett veranda, fagerendás mennyezet ! Mára szinte már elfeledtük a hagyományos építészet leghangulatosabb elemeit, de itt újra élvezhetjük a szépségét, hangulatát és az illatát !

A somogyi dombság egyik legszebb, termálvízzel is rendelkező településén kínáljuk eladásra az alábbi ingatlant. Nem csak a tájnak, de az épületnek is különös varázsa van. Külső és belső megjelenésében végtelen nyugalmat, békességet és egy kicsit a múltat idézi a mai kor követelményeinek és elvárásainak megfelelően. Ideális hely a kikapcsolódásra, regenerálódásra, de természetesen állandó otthonnak is kiváló. A jelenleg látható épület első része egy meglévő épület felhasználásával készült, felhasználva és meghagyva a hangulatos födém gerendákat. Az épület folytatása teljesen új építésű de stílusában követi és így teljes egységet alkot. A helység kapcsolatok szintén követik a hagyományokat, hiszen megtalálható a tiszta szoba, a tágas és világos nappali, egy közép méretű hálószoba, mellette a külön wc és a színvonalas fürdőszoba. A konyhában ötvöződik leginkább a múlt és a jelen, mivel megjelenik a fagerendás mennyezet és a dekoratív padló és falburkolat. Az épület fűtésére, két kémény bekötési lehetőség szolgál kandalló vagy cserépkályha üzemeltetésre. A használati melegvízet, jelenleg villany bojler szolgáltatja. Tekintettel arra, hogy a gázcsonk az udvaron található, megoldható az épület központi fűtése is. Korszerű fa nyílászárókat és tetszetős belső fa ajtókat alkalmaztak. Az épület használatba vételi engedélye még nincs meg. Az épületen belül befejezésre vár a nappali és a hálószoba burkolása valamint a falak színezése. Ha valami hasonlóban gondolkodik, feltétlenül meg kell nézni és garantáltan megérinti az épület és a táj. Az épülethez tartozó terület rendezése csak a kreativitás függvénye, kocsibeálló, pihenő, díszkert, gyümölcsös, veteményeskert egyaránt kialakítható. Kellemes kikapcsolódást biztosít a 300 m-re található horgásztó, valamint a település gyógyvizes medencéje. A víz összetétele nőgyógyászati és mozgásszervi bántalmakra ajánlott. A település körül található erdő sok lehetőséget nyújt a sétákra esetleg vadászatra.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 8.5 MFt

A környék leírása

A település a 65-ös főútról könnyen megközelíthető, alapellátása biztosított, intézmények, üzletek és szolgáltatások állnak rendelkezésre. Siófok és a Balaton-part 13-14 km.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E24890
Hely:Nagyberény
Típus:családi ház
Szobák:3
Épület:85 m2
Telek:1020 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, udvari, kocsibeálló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések