Eladó családi ház - Veszprém – TÖRÖLT

Gyöngyszem Veszprém LEGSZEBB területén!

Higgyék el, fantasztikus ajánlattal rukkoltunk elő! ÉS MOST HIHETETLEN ÁRON, RÁADÁSUL 90 MILLIÓIG INGATLANT IS BESZÁMÍTANAK!! A 3 LUXUS LAKRÉSZ KÜLÖN-KÜLÖN IS MEGVÁSÁROLHATÓ!!

Az ingatlant Veszprém megyeszékhely legszebb és egyben legnyugodtabb helyén a Gulya-domb alatt, az 1,5 milliárd forintos felújítás alatt lévő Veszprémvölgyi úton kínáljuk eladásra, (ami már el is készült az idelátogatók és a veszprémi lakosok számára), telekszomszéd a Vidámpark, a Viadukt, a páratlanul gazdag állatkert, és a görög apácák kolostora.

Fantasztikus adottságokkal bír ez a 400 nm-es, 3 KÜLÖN, 3 SZOBÁS LAKRÉSSZEL RENDELKEZŐ luxus épület, melyhez egy KÜLÖN KIS SZIGETEN álló 18 századi MALOM is tartozik hatalmas parkkal! Az egész hely varázslatos! RENDKÍVÜL KEDVEZŐ AZ ÁRA!! Ez egyszeri lehetőség az életben!

A 10800nm-es, szépen parkosított, gyönyörű, hegyi mikroklímájú területen, a bővizű Séd patakkal, a malom árokkal körbevett szigettel helyezkedik el a kastélyszerű kúria és működőképes malom. Az igényesen megépített kerítés és a magasra nőtt 400 díszfa nem enged betekintést a kíváncsiskodó szemeknek. 30 gépkocsi részére biztosított a zárt helyen lévő parkolás.

Ha megteheti ne szalassza el! Aki ismeri a Veszprémben jellemző telek árakat, az könnyen rájön, hogy csak a telek ára ennyi lenne!

Az ingatlant nagyon igényes anyaghasználat jellemzi, a nyílászárók, a szegélyek valamint az álmennyezetek tömör tölgyfából készültek, egyedi megrendelésre! Mindegyik lakrész 2 hálószobával, (melyek mindegyikéhez exkluzív fürdőszoba tartozik), hatalmas nappalival, konyhával, étkezővel, és kamrával rendelkezik. A 70 nm-es tanácsterem közösségi rendezvények megtartására is alkalmas ( vezetői megbeszélés, kiscsoportos oktatás, bemutatók, kiállítások stb. ).

A közművek szakaszolhatósága és az internet hozzáférhetősége a kúriát kiválóan alkalmassá teszi több család vagy lakó együttélésére és céges ingatlannak ( iroda, vendégház, üdülő, vadászház stb.).

Belső udvarán köztéri díszkút áll. A kis szigeten, (1000nm körüli), álló Malom épülete felújításra szorul, melyre számtalan pályázati lehetőség áll rendelkezésre. A gépészeti része 1980-ban felújításra került, így jelenleg is alkalmas a vízi energia hasznosítására. A Tulajdonos eredeti állapotban felújította pár évvel ezelőtt, működőképessé tette a turbinát! Ma hasonló nem található Magyarország területén működőképesen! Egy látványházat, látványmalmot lehetne létrehozni! A malomhoz kapcsolódó mesterségeket lehetne bemutatni szakemberek jelenlétével, a hagyományok megőrzése mellett. Malomtörténeti látványosságot lehetne létrehozni, mely kiemelt szegmense lehet a városnak, az országban mindenki által ismert örvényesi malom mintájára. Működőképes víziturbina rendszerű malmot lehetne létrehozni! (Befektetőknek ajánlat).

ÚJ! ELKÉSZÜLT A KÖZEL 100 OLDALAS PÁLYÁZATI ANYAG, MELY KOMOLY FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEKET TAKAR!!!

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 185.0 MFt

A környék leírása

A Veszprém jelképének számító Viadukt alatt elterülő völgyben, az állatkert, és a volt vidámpark közelségében rejtőzik ez a nem mindennapi, gyönyörű ingatlan, tájvédelmi terület ölelésében.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E22151
Hely:Veszprém
Típus:családi ház
Szobák:10
Épület:400 m2
Telek:10800 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
alacsony rezsi, jó elrendezésű, kocsibeálló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések