Eladó családi ház - Mór – TÖRÖLT

Ha szép házat szeretne, jó áron! EZT LÁTNIA KELL!

Igazi "családi fészket" ajánlok most Önnek, ahol jut hely mindenkinek, az udvaron házi kedvence is kényelmesen elfér, sőt autója sem "ázik-fázik" többé!

Eladó Mór egyik központhoz közeli utcájában egy igényesen kialakított, szép, hangulatos családi ház!
Ez a 2003-ban épült, 200m2-es ház ideális nagycsalád részére.
A házban a fűtésről egy gázkazán valamint egy vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik.
Az ingatlan kívül-belül tökéletes! Csak a bútorokat kell hoznia és mindennemű átalakítás, festés vagy felújítás nélkül költözhető!

MÓRI ÉPÍTÉSI TELEK BESZÁMÍTHATÓ.

Jelenleg az ára egyéb okok miatt alacsonyabb, mint amennyit valójában ér, ezért azt javaslom ha megtetszett hívjon azonnal és Öné lehet "álmai otthona"!

A ház kétszintes! Alsó szinten előszobát, nagy nappalit, két hálószobát, amerikai konyhát étkezővel, kamrát, fürdőszobát és mellékhelységet találunk.
Egy lépcsőházon keresztül jutunk fel az emeletre, ahol a galériára érkezünk.
A ház elrendezése SZUPER! A galériáról, ha letekintünk a tágas, világos nappalinkat és étkezőnket láthatjuk. Fentről nézve ez teszi különlegessé a házat, de ha lentről tekintünk fel is kellemes látvány a tér nyitottsága. Ettől oly fényes és levegős az egész beltér.
Az emeleten három szobát, egy fürdőszobát és mellékhelységet találunk! A galéria körüli rész is jól kihasználható, kényelmesen elfér itt a számítógépasztal, akvárium, sok-sok növény!
A helységek burkolatai újszerűek, a padló járólappal, laminált parkettával és padlószőnyeggel fedettek, a falak meleg, mediterrán színűre festettek.
Beltéri ajtók fából vannak, az összes külső nyílászáró hőszigetelt műanyag és mindegyikhez redőnyt is szereltek.
A hátsó, udvar felőli részen egy óriási fedett teraszt alakítottak ki, melynek fa gerendái, korlátja pihentető, kellemes látványt nyújt!

Irányár: 26.7 MFt

A környék leírása

Mór Fejér megye nyugati részén, a megyeszékhelytől 25 km-re helyezkedik el. Bakony és a Vértes közötti Móri-árok legjelentősebb települése. Megközelíthető a 81 sz. főúton Székesfehérvár, Győr és Komárom irányából. Vasúton a Székesfehérvár Komárom vonalon. A város lakosainak száma kb. 15 000 fő. Fejér megye egyik legkiemelkedőbb ipari területe. A város kb. 20 km-es vonzáskörzetnek gazdasági, kereskedelmi és kulturális központja. Ősi bortermelő vidék. A város ellátottsága minden téren jó. Az ide települt gyáraknak köszönhetően elenyésző a munkanélküliség. A ház igen jó helyen van, minden elérhető közelségben. Városközpont, iskola, óvoda, hivatal.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E20133
Hely:Mór
Típus:családi ház
Szobák:5
Épület:200 m2
Telek:760 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
lakás beszámítással, azonnal költözhető, jó elrendezésű, erkélyes, galériás, garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések