Eladó családi ház - Mezőfalva – TÖRÖLT

Igényes vidéki házat keres ?

Mezőfalván épült, igényesen felújított családi házat ajánlok figyelmébe.

Az épületet 2004-ben teljesen felújították, melyben benne foglaltatik a gépészeti felújítás is. Csővezetékek, szennyvízvezetékek, elektromos hálózat cseréje.
A ház három szintes igényesen kialakított, négy szobával, két fürdőszobával rendelkezik. Hidromasszázs káddal és külön zuhanyzó fülkével.
A ház elosztása a mellékelt rajzon látható.
A házhoz tartozik még egy melléképület is, mely jelenleg raktárként funkciónál. De vállalkozásra is alkalmas lehet.

Gondozott, parkosított kert, termő gyümölcsfák, veteményeskert.

Összközműves, fűtés gázkazánnal.

Egy előre megbeszélt időpontban megtekinthető.

Irányár: 15.0 MFt

A környék leírása

A település nevét József nádorról kapta és engedélyével nevezték el Herczegfalvának. A település nevét a szocialista időszakban változtatták Mezőfalvára, a névváltoztatási kezdeményezés az eredeti név visszaszerzésére napjainkban is tart. A falu névadójáról minden évben emlékhetet rendeznek, tiszteletére szobrot állítottak. A település Magyarország középső részén a Dunántúli terület keleti peremén, Fejér megye déli részén helyezkedik el. A területegységet földrajzi értelemben a mezőföldi tájegységhez soroljuk. A település közúton jól megközelíthető, a vasút kiépítettsége meg van ugyan, azonban az állomás falutól való távolsága jelentős, ezért nem meghatározó. A településen az ivóvíz-, gázhálózat a teljes belterületen kiépített, a szennyvíz-csatorna beruházás I. ütemének próbaüzeme zajlik jelenleg. Itt a település mélyebben fekvő részei kerültek csatornázásra, illetve megépítésre kerültek a főművek. A település teljes területén megoldott a vezetékes telefonellátottság, azonban a mobil szolgáltatók terjedésével a lakosok bizonyos száma, - mivel a vezetékes telefonját nem használta – ezért kiköttette. Igénybe vehető még a településen a kábeltelevízió szolgáltatása is. A településen megoldott a szilárd hulladék elszállítása is, mely heti rendszerességgel történik. A község központjában lévő épület komplexum a gyermekek oktatásának testi, szellemi fejlődésének szinte minden részét biztosítja. Jelen pillanatban a tanulói létszám: 487 fő Az egészségügyi alapellátás Mezőfalván teljes körűen biztosított. A falu felnőtt lakosságát két körzeti orvos látja el. Külön biztosított a gyermekorvos, illetve vállalkozóként dolgozik a fogszakorvos. Kisebb labor fenntartását is biztosítjuk annak érdekében, hogy az alapvető orvosi laborvizsgálatokat itt a helyszínen el tudjuk végezni. Nagyon fontos leszögezni azt, hogy Mezőfalva nagyközség területén környezetszennyező üzem nem végez tevékenységet. A vízrendszer jelenleg a község tulajdonában.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E19886
Hely:Mezőfalva
Típus:családi ház
Szobák:4
Épület:197 m2
Telek:1208 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
jó elrendezésű, erkélyes, garázs, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések